Enterprise key exchange

Het Sleutelbeheersysteem van Keycafe voor Bedrijven

Het sleuteluitwisselingssysteem van Keycafe voor bedrijven helpt bedrijven bij het gemakkelijk beheren van eigendomstoegang en sleuteluitwisseling.

Na het beheren van meer dan 1,5 miljoen toegangs mogelijkheden tot panden van onze klanten hebben we de verschillende uitdagingen en ingewikkelde aspecten van beheer van pandtoegang goed leren kennen. Het oplossen van de problemen van sleutelbeheer is onze missie. Door onze klanten aan te spreken hebben we een robuuste oplossing ontwikkeld voor het toegang tot pand of ruimtes te beheren met behulp van al uw bestaande sleutels, fobs en keycards. Ons nieuwe enterprise key management systeem biedt u de mogelijkheid om een groot aantal sleutels in verschillende scenario’s te beheren en verschafte toegang aan te passen aan uw veranderende behoeften.

Of u nu een schoonmaakservice inhuurt die voortdurende toegang nodig heeft, of een vakantiegast verwacht die eenmalige geplande toegang nodig heeft. Keycafe’s enterprise key management systeem zorgt ervoor dat u eenvoudig al uw toegangen in één account kunt beheren en bijhouden, met inzicht tot op de minuut wie er toegang heeft tot uw panden en eigendommen.

Personalisatie

  • API – pas de ervaring van uw klant volledig aan – alle communicatie binnen één app.
  • Hardware – Ons doel met private SmartBoxen was om het voor een bedrijf gemakkelijk te maken om de toegang tot hun panden te beheren, in wezen hun sleutels digitaliseren tegen een fractie van de kosten van het upgraden van al hun sloten naar elektronische sloten. Als u meerdere sloten dan wel locaties binnen een gebouw beschikt kunt u onze software gebruiken om te beheren wie toegang heeft, tot welke sleutels ze toegang hebben en wanneer ze toegang hebben.

Hoe Sleuteluitwisseling voor bedrijven zoals die van U kan werken

  1. Maak gebruik van ons openbare netwerk om honderden sleutels over het netwerk te verspreiden.
  2. Plaats Smartboxen in uw kantoor zodat u uw sleutels kunt beheren en ook nog eens gebruik kan maken van het openbare gedistribueerde netwerk.
  3. Bouw uw eigen privénetwerk van gedistribueerde locaties om uw hele vloot aan sleutels te beheren.

Het enterprise-systeem is gebouwd om de verschillende pijnpunten en problemen op het gebied van beheer van eigendomstoegang te verlichten. Dankzij de flexibiliteit van onze software kan iedereen eenvoudig de toegang beheren en tegelijkertijd profiteren van het gedistribueerde netwerk van openbare SmartBoxes van Keycafe.

Situatie 1: Publiek Gedistribueerd Netwerk

Bedrijven distribueren sleutels in openbare SmartBoxen in de buurt van hun panden. Door de toegang tot op de minuut te beheren kunnen bedrijven zich makkelijk aanpassen aan onverwachte omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan personeel dat zich ziek meldt, het moeten inhuren van een schoonmaakbedrijf of zelfs het geval van klanten die eerder of later dan verwacht aankomen op bestemming en graag toegang tot uw pand willen . API-integraties automatiseren toegangsbeheer binnen het eigen softwaresysteem van een bedrijf. Met realtime meldingen kunnen bedrijven bijhouden wanneer gasten aankomen en vertrekken, hoe lang een schoonmaker is gebleven of wanneer een loodgieter het gebouw heeft verlaten.

Situatie 2: Publiek en Privaat Gedistribueerd Netwerk

Sommige bedrijven hebben een combinatie van onroerend goed in grote steden of hebben juist een pand waar in bijvoorbeeld meer dan acht verschillende ruimtes beschikbaar zijn. Ze kunnen profiteren van het openbare en gedistribueerde netwerk voor de afzonderlijke panden en kunnen ook Keycafe SmartBoxes aanschaffen voor gebruik in panden met meerdere ruimtes, zelfs voor honderden in één gebouw. Dit biedt de grootste flexibiliteit bij het beheer van sleutels, en dus toegang tot panden en ruimtes in de stad.

Situatie 3: Particulier Netwerk

Bedrijven die een groot aantal sleutels beheren met toegang tot veel ruimtes, zoals bijvoorbeeld een kantoor, kunnen hun eigen Keycafe SmartBoxen inzetten waar ze maar willen. Sommige bedrijven plaatsen de systemen in panden verspreid over tientallen steden en creëren hun eigen netwerk van SmartBoxes voor sleutelbeheer. Velen maken gebruik van de personalisatie optie om advertenties aan te bieden aan andere potentiële huurders. Het is namelijk mogelijk om de Smartboxes volledig te personaliseren terwijl de API volledige communicatiecontrole mogelijk maakt.

Kenmerken

  1. Beheer toegang tot op de minuut – bepaal precies wie toegang heeft en wanneer
  2. Volgen – weet waar al uw sleutels zijn, automatiseer berichten hierover , en weet met wie u contact moet opnemen wanneer de sleutels niet worden teruggegeven
  3. Foto-ID – automatiseer de ID-verzameling
  4. 24/7 meertalige klantenondersteuning

Over de M-Series SmartBox

Onze nieuwste hardware voor sleutelbeheer is de M-Series SmartBox. Gemakkelijk aan de muur te monteren, de M-serie steekt slechts vier centimeter van de muur uit, neemt minimale ruimte in beslag terwijl het tegelijkertijd plaats heeft voor grote sleutels, fobs en kaarten in de afzonderlijke sleutelvakken. Met batterijback-up en robuuste behuizing is de M-serie de technologie waarmee u naadloze toegang tot onroerend goed kunt garanderen.

Ga naar https://www.keycafe.com/nl/enterprise voor meer informatie en om contact op te nemen met een accountmanager. Ga voor prijzen naar https://www.keycafe.com/nl/mseries.