Schlüsselaustausch mit Keycafe

Automatiseer en Beheer Eigendomstoegang met Keycafe met Behulp van uw Bestaande Sleutels

Wissel uw sleutels uit en beheer uw eigendomsrechten door zelf in te checken voor uw Airbnb- en vakantiegasten met Keycafe.

Keycafe vereenvoudigt het beheer van eigendomstoegang door een naadloze manier aan te bieden om sleutels uit te wisselen en overal toegang te geven tot een pand of ruimte. Een huiseigenaar geeft zijn sleutels af in een Keycafe SmartBox (lijkt op een mini Amazon-kastje voor sleutels) en machtigt zijn gast de toegang tot pand of locatie.

Met functies zoals ingeplande start van toegang, foto-ID-verificatie en realtime foto-ID-verificatie automatiseert Keycafe de toegang tot onroerend goed waardoor huiseigenaren meer tijd hebben om zich te concentreren op het plezier van hun gasten.

Sleuteluitwisseling en Gasten Inchecken voor Verhuurders van Airbnb en Vakantiewoningen

Onze sleuteluitwisselingsdiensten zijn specifiek gebouwd om het voor beheerders van vakantiewoningen eenvoudig te maken om te bepalen wie toegang heeft tot hun sleutels en dus hun pand. Keycafe werkt samen met Airbnb om toegangsbeheer nog eenvoudiger te maken voor gastheren die hun locaties koppelen aan hun Keycafe-sleutel.

Wanneer u uw gasttoegang via Keycafe verzendt ontvangen uw gasten een eenvoudige toegangscode en hebben ze alles wat ze nodig hebben om uw sleutels op te halen. Ze ontvangen ook een optionele link om in te checken. Deze link geeft onder andere aan hen ook informatie over waar ze hun sleutels kunnen ophalen, een routebeschrijving naar de Keycafe SmartBox en een manier om hun foto-ID te uploaden. Gastheren hebben toegang tot een volledig logboek van hun ophalingen en terugbracht van hun sleutels, zodat ze weten wanneer een sleutel is teruggegeven, zodat ze hun schoonmakers sneller aan de slag kunnen laten gaan en hun dag efficiënter kunnen maken.

Om te zien hoe het hele proces werkt, kunt u deze snelstartgids voor eigenaren van onroerend goed bekijken:

U kunt ook zien hoe eenvoudig de gastervaring is met onze Quickstart-gids voor gasten:

Keycafe werkt samen met winkels en bedrijven in de buurt van luchthavens, treinstations en stadscentra om ervoor te zorgen dat uitwisselingslocaties geschikt zijn voor zowel gasten als gastheren. Met locaties in meer dan 50 steden wereldwijd is er zeker een SmartBox bij u in de buurt. Ons 24/7 Keycafe-ondersteuningsteam staat altijd klaar om zowel gastheren als gasten te helpen om een ​​naadloze incheckervaring te garanderen.

Realtime Foto-ID Verificatie

Het automatiseren van eigendomstoegang door eenvoudige sleuteluitwisseling te bieden is belangrijk voor zowel reizigers die het gemak van zelf inchecken willen, maar ook voor huiseigenaren en vastgoedbeheerders die tijd willen besparen en de gasten de meest naadloze manier van toegang tot hun eigendom willen bieden. Voor extra zekerheid dat de juiste gast de sleutels heeft opgehaald en voor naleving van de regelgeving in sommige landen, heeft Keycafe foto-ID-verificatie geïntroduceerd, waardoor sleuteleigenaren kunnen eisen dat gasten hun paspoort of ander nationaal identificatiedocument uploaden.

Enterprise Sleuteluitwisseling

Keycafe biedt ook enterprise key management-oplossingen. Bedrijven kunnen SmartBoxen kopen om een ​​privé-netwerk te creëren voor hun eigen personeel en voor exclusief gebruik door hun gasten. Onze enterprise-oplossingen zijn ideaal voor elke organisatie die grote hoeveelheden sleutels beheert. Bedrijven hebben de optie om de SmartBox en de software volledig te personaliseren en te integreren met de API, zodat ze elk aspect van de gastreis binnen hun eigen applicatie beheren.